Yksityisyyskäytäntö

Versio 2.0.1

Viimeksi päivitetty: 05.06.2024

Mikäli englanninkielisen ja suomeksi käännetyn version välillä on eroavaisuuksia, englanninkielinen versio pätee.

Määritelmät

Henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön ('datakohde'); tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti viittaamalla tunnisteeseen, kuten nimeen, henkilönumeroon, sijaintitietoihin, verkkotunnisteeseen tai yhteen tai useampaan fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tai sosiaaliseen identiteettiin liittyvään tekijään;

Käsittely tarkoittaa mitä tahansa toimenpidettä tai toimenpidejoukkoa, joka suoritetaan henkilötiedoille tai henkilötietojoukoille, automatisoiduin keinoin tai ei. Näitä ovat kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, jäsentäminen, säilyttäminen, mukauttaminen tai muuttaminen, haku, konsultointi, käyttö, luovuttaminen siirtämällä, levittäminen tai muu saataville asettaminen, yhdistäminen tai rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen;

Profilointi tarkoittaa mitä tahansa automaattista henkilötietojen käsittelyä, jossa henkilötietoja käytetään tiettyjen luonnolliseen henkilöön liittyvien henkilökohtaisten näkökohtien arvioimiseksi, erityisesti analysoimiseksi tai ennustamiseksi, mitä tulee kyseisen luonnollisen henkilön työsuoritukseen, taloudelliseen tilanteeseen, terveyteen, henkilökohtaisiin mieltymyksiin, kiinnostuksen kohteisiin, luotettavuuteen, käyttäytymiseen, sijaintiin tai liikkeisiin;

Rekisterinpitäjä tarkoittaa luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot; silloin kun tällaisen käsittelyn tarkoitukset ja keinot määritellään unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä, rekisterinpitäjä tai tietyt kriteerit sen nimeämiseksi voivat olla sisällytettynä unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä;

Käsittelijä tarkoittaa luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta;

Vastaanottaja tarkoittaa luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai muuta elintä, jolle henkilötiedot luovutetaan, oli se kolmas osapuoli tai ei. Kuitenkin viranomaisia, jotka voivat saada henkilötietoja tietyn tutkimuksen puitteissa unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön mukaisesti, ei pidetä vastaanottajina; näiden tietojen käsittelyn tulee olla sovellettavien tietosuojasääntöjen mukaista käsittelyn tarkoitusten osalta;

Kolmas osapuoli tarkoittaa luonnollista henkilöä, oikeushenkilöä, viranomaista, virastoa tai elintä, joka ei ole itse datakohde, rekisterinpitäjä, käsittelijä eikä henkilö, joka on suoraan rekisterinpitäjän tai käsittelijän valtuuttama käsittelemään henkilötietoja;

Suostumus tarkoittaa mitä tahansa vapaasti annettua, yksilöityä, tietoista ja yksiselitteistä rekisteröidyn tahdonilmaisua, jolla datakohde, joko lausumalla tai selkeällä myönteisellä toimella, ilmaisee suostumuksensa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyyn;

Henkilötietojen tietoturvaloukkaus tarkoittaa turvallisuuden loukkausta, joka johtaa henkilötietojen tuhoutumiseen, häviämiseen, muuttamiseen, luvattomaan luovuttamiseen tai pääsyyn henkilötietoihin, jotka on siirretty, tallennettu tai muuten käsitelty;

Yritysryhmä tarkoittaa määräysvaltaa käyttävää yritystä ja sen määräysvallassa olevia yrityksiä;

Valvontaviranomainen tarkoittaa riippumatonta julkista viranomaistahoa, jonka jäsenvaltio on perustanut GDPR 51 artiklan mukaisesti;

Yleistä

Tämä ilmoitus yhdessä sivustolla olevien Yleisten Sääntöjen ja Ehtojen kanssa määrittää perustan, jonka mukaan mitä tahansa henkilötietoja, joita keräämme sinulta tai joita toimitat meille, käsitellään. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme henkilötietojasi koskien, sekä miten käsittelemme niitä. Rekisteröimällä Pelaajatilin verkkosivustolle vahvistat hyväksyväsi tämän tietosuojakäytännön. Ole hyvä ja huomioi, että jos et hyväksy tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä ehtoja ja valitset olla antamatta tarvittavia henkilötietoja, pääsysi tiettyihin tämän verkkosivuston ominaisuuksiin ja palveluihin saattaa olla rajoitettu.

Huomaathan, että tämä tietosuojakäytäntö muodostaa sopimuksen sinun ja Yhtiön välillä. On tärkeää huomata, että tätä tietosuojakäytäntöä saatetaan päivittää ja tarkistaa säännöllisesti. Vaikka näemme kohtuullista vaivaa ilmoittaaksemme sinulle merkittävistä muutoksista, suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla käytännöistämme koskien henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja suojaamista. Jatkuva verkkosivuston ja/tai sen palveluiden käyttösi tarkoittaa tietosuojakäytännön hyväksymistä.

dreamz.com arvostaa yksityisyyttäsi ja sitoutuu käsittelemään kaikkia henkilötietojasi avoimesti, reilusti ja laillisesti. Tämä tietosuojakäytäntö (yhdessä Sääntöjen ja Ehtojen sekä evästekäytännön kanssa) määrittää perusteet, joiden mukaan dreamz.com kerää, säilyttää ja käyttää henkilötietojasi vieraillessasi verkkosivustollamme, sekä oikeutesi ja miten laki suojaa niitä Euroopan parlamentin ja neuvoston 27. huhtikuuta 2016 antaman asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta sekä direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (yleinen tietosuoja-asetus).

Tämä verkkosivusto on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille, emmekä tietoisesti kerää tietoja alle 18-vuotiaista henkilöistä. Jos meille käy ilmi, että olemme keränneet henkilötietoja alle 18-vuotiaista henkilöistä verkkosivustomme väärinkäytön vuoksi, teemme parhaamme varmistaaksemme, että tällaisia tietoja käsitellään sovellettavan lain mukaisesti.

Meistä

Verkkosivusto dreamz.com ("Casino", "Kasino", "Verkkosivusto", “Yhtiö”, "Me", "Meidät", "Meidän") on N1 Interactive Ltd omistama ja ylläpitämä, Maltan lakien mukaan rekisteröity yritys, jonka rekisteröintinumero on C 81457 ja rekisteröity osoite on 206, Wisely House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta.

Rekisterinpitäjänä meillä on lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja uhkapelisäädösten mukaisesti, jotta he voivat pelata pelejä ja voidaksemme tarjota oheispalveluita.

Kun mainitsemme tässä tietosuojailmoituksessa ”Yhtiö”, ”Ryhmä”, ”me”, ”meidät” tai ”meidän”, tarkoitamme N1 Interactive Ltd:ia.

Otamme yksityisyytesi vakavasti. Tästä syystä olemme nimittäneet tietosuojavastaavan ("DPO"), jonka tehtävänä on varmistaa, että yhtiö noudattaa lakisääteisiä velvoitteitaan henkilötietojesi käsittelyssä, ja joka on yhteyshenkilösi kaikissa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvissä kysymyksissä. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien pyyntö oikeuksiesi käyttämisestä, ja valituksia oikeuksiesi rikkomisesta, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme sähköpostitse osoitteeseen dpo@n1interactive.com.

Ota yhteyttä

Voit aina ottaa meihin yhteyttä tämän käytännön osalta, jos haluat:

  1. Vahvistaa, että keräämämme henkilötiedot ovat oikeat;
  2. Tiedustella henkilötietojesi käyttöä;
  3. Kieltää tuleva tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin;
  4. Saada kopio tallennetuista henkilötiedoistasi;

Ellet olet valinnut olla vastaanottamatta mainosmateriaalia, voimme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää tuotteista, palveluista ja kampanjoista. Tämä voi sisältää tietoa tuotteista ja palveluista liikekumppaneiltamme, kuten kasinopelien tarjoajilta.

Aina kun päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit peruuttaa sen kirjautumalla sisään pelaajatilisi asetuksiin tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa hey@dreamz.com ja/tai livechatin kautta. Voit määrittää markkinointiasetuksesi henkilökohtaisella tililläsi seuraamalla linkkiä dreamz.com/preferences.

  1. Päivittää tai oikaista mitä tahansa antamiasi tietoja (tällaisissa tapauksissa sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia näiden muutosten tekemiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta ja on sinun vastuullasi varmistaa, että meillä on aina oikeat tietosi.

Täyttääksemme pyyntösi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, voit käyttää seuraavia viestintätapoja:

Huomaathan, että joissain tapauksissa sähköpostit voivat päätyä roskapostiin tai eivät välttämättä saavuta vastaanottajaa teknisistä syistä.

Jos pyyntöösi ei tule vastausta 10 päivän kuluessa, suosittelemme vahvasti ottamaan meihin yhteyttä uudelleen selvennystä varten käyttämällä vaihtoehtoisia yhteydenottotapoja.

Kunnioitamme ja arvostamme yksityisyyttäsi. Voit aina ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa dpo@n1interactive.com seuraavissa tapauksissa:

  • ajattelet, että yksityisyyttäsi on rikottu
  • tietojen kopion toimittamisen määräajat ovat ylittyneet
  • tarvitset selvennystä tämän tietosuojakäytännön määräyksistä
  • haluat saada kopion kaikista N1Interactive-lisenssien alla tallennetuista henkilötiedoistasi

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Ajoittain vastaaminen voi kestää yli kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle siitä, ja pidämme sinut ajan tasalla.

Tiedot, joita keräämme

  • Tiedot, jotka annat meille. Tämä sisältää kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi lomakkeita tilinrekisteröintisivullamme, sekä kaikki muut tiedot, jotka annat myöhemmin verkkosivuston tai sähköpostin välityksellä. Tämä sisältää tiedot, jotka annat rekisteröityessäsi käyttämään sivustoamme, tilatessasi palveluviestintäämme, tehdessäsi talletuksia, panostuksia tai kotiutuksia sivustollamme, osallistuessasi keskusteluhuoneisiin, hyväksyessäsi bonuksia tai muita tarjouksia sivustollamme, kaikkia due diligence -dokumentteja jotka jaat kanssamme, mukaan lukien varallisuuden lähteen kyselylomake sekä tukidokumentit, ja ilmoittaessasi ongelmasta tai tehdessäsi valituksen meille. Antamasi tiedot voivat sisältää nimesi, käyttäjänimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, asuinmaasi ja kansallisuutesi, henkilötunnuksesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, taloudelliset tiedot ja luottokorttitietosi, henkilökuvauksen, henkilöllisyystodistuksen, osoitetodistuksen, varojen todistuksen ja valokuvan.
  • Tekniset tiedot, mukaan lukien Internet protocol (IP) -osoite, jota käytetään yhdistämään tietokoneesi Internetiin, kirjautumistietosi, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykeasetus, selaimen laajennustyypit sekä versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta, tiedot vierailustasi, mukaan lukien täydet Uniform Resource Locator (URL) -osoitteet, ja tiedot evästeistä. Lisätietoja evästeistä löytyy evästekäytännöstämme.
  • Pelitiedot. Pelit, joita olet pelannut ja aika kussakin pelissä sekä sivulla, sivun vuorovaikutustiedot,
  • Analytiikkatiedot. Joissakin tapauksissa voimme kerätä tietoja palveluidesi käytöstä, kuten sovellusten käyttöä, lokitiedostoja, käyttäjän toimintaa (esim. katsotut sivut, tietyillä sivuilla käytetty aika, selaaminen, klikkaukset, toimet jne.), aikaleimoja, hälytyksiä jne. Näitä tietoja kerätään muun muassa virheiden ja vikojen vianmääritystä sekä palveluidesi käytön tutkimus- ja analytiikkatarkoituksia varten.
  • Tiedot, jotka saamme muista lähteistä. Tämä on tietoa, jota saamme sinusta käyttäessäsi mitä tahansa verkkosivustoja tai palveluita, joita Ryhmä operoi. Jos käytät tilejä useilla Ryhmän operoimilla sivustoilla, voimme yhdistää tiedot jotka sinusta on kerätty kullakin sivustolla yhteen tietovarastoon. Tällaiset tiedot ovat meille tärkeitä tilastollisiin tarkoituksiin, mutta erityisen merkityksellisiä rahanpesun vastaisen ja vastuullisen pelaamisen vastuidemme yhteydessä, jotka juontuvat laista.

Palveluiden tarjoamisen aikana työskentelemme tiiviisti kolmansien osapuolten tietojenkäsittelijöiden, yhteis- tai/ja itsenäisten rekisterinpitäjien kanssa (mukaan lukien liikekumppanit, alihankkijat teknisissä-, maksu- ja toimituspalveluissa sekä markkinointitietojen toimituksessa (kuten CRM-työkalujen tarjoajat, sähköpostimarkkinointikumppanit, SMS-tarjoajat, suorapostijakelijat ja soittopalvelujen tarjoajat), mainosverkostot ja affiliate-verkostot, analytiikkatarjoajat, due diligence -tiedusteluyritykset, hakutietojen tarjoajat, luottotietoyritykset). Tämä kategoria sisältää tiedot, jotka saamme julkaisijoiltamme, mainostajiltamme ja muilta kumppaneiltamme, joiden kanssa työskentelemme auttaaksemme meitä toimittamaan mainoksia ja personoitua sisältöä sinulle ja tunnistamaan sinut selainten ja laitteiden välillä. Tämä voi sisältää pseudonyymisiä mainostajan tunnisteita, jotka jotkut mainostajat tai muut kolmannen osapuolen mainosalustat päättävät jakaa kanssamme. Tietojenkäsittelijät käsittelevät henkilötietoja kirjallisten ohjeidemme mukaisesti ja heidän toimintonsa rajoittuvat niihin, joita tarvitaan palvelujen tarjoamiseksi sinulle.

Tietoluokat, joita säilytämme sinusta

Henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa tietoa, josta henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Sinusta kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot voidaan ryhmitellä seuraaviin luokkiin:

Identiteettitiedot sisältävät etunimen, toisen nimen, sukunimen, sähköpostin, käyttäjätunnuksen tai vastaavan tunnisteen, syntymäajan, sukupuolen.

Yhteystiedot sisältävät asuinpaikan osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumerot ja muut käytettävissä olevat viestintätavat.

Taloudelliset tiedot sisältävät tietoja palkastasi ja varallisuudestasi, tiedot meille talletettujen varojen lähteistä, sekä pankkitilin, maksukortin tai maksutilin tiedot, mukaan lukien tiedot pankkitiliotteilta, sekä asiakirjojen skannaukset ja tiedot, jotka vahvistavat tulosi, ja muut vastaavat dokumentit KYC-tarkoituksiin.

Tapahtumatiedot sisältävät tiedot talletuksista ja nostoista, panostuksista sekä muista tiedoista peleistä, joita olet pelannut sivustoillamme.

Tekniset tiedot sisältävät IP-osoitteen, kirjautumistiedot, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetukset ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmätiedon, ja alustan sekä muut teknologiat, joita käytät tällä verkkosivustolla.

Käyttötiedot sisältävät tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme, verkkotunnisteen kirjautumiseen (pankkitunnistautuminen), pelit joita pelaat, kirjautumis- ja uloskirjautumisajat, peliaika, lunastetut bonukset ja kampanjat, vastuullisen pelaamisen tiedot, rajat ja historia sekä AML-luokitus.

Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät mieltymyksesi markkinoinnin vastaanottamiseen meiltä ja kolmansilta osapuolilta sekä viestintäasetuksesi.

Erityiset henkilötietoryhmät. Jos annat meille itse tällaisia tietoja ja täytämme lailliset velvoitteemme, meidän on myös kerättävä joitakin erityisiä henkilötietoryhmiä sinusta, kuten:

  • Tiedot vastuullisesta pelaamisesta, joita voidaan pitää terveystietoina
  • Tiedot etnisestä alkuperästäsi ja taustoistasi, jotka voidaan saada lataamistasi asiakirjoista.

Kuinka voimme käyttää tietojasi

Tiedot, jotka annat meille:

  • täyttääksemme velvoitteemme, jotka juontavat sinun ja meidän välisistä ehdoista, ja tarjotaksemme sinulle pelipalveluja, joita pyydät meiltä, hyväksyä talletuksesi ja käsitellä kotiutuksesi, suorittaa petoksenhallintaprosesseja, vastata kyselyihin tai valituksiin, joita sinulla voi olla, sekä muita liitännäisasioita, jotka liittyvät tarjoamiimme pääpalveluihin;

  • edellyttäen, että olet antanut Ryhmälle viestinnän markkinointisuostumuksesi, tarjotaksemme sinulle tietoa palveluistamme, bonusasioista ja kampanjoista sekä tietoa tähän liittyvien sivustojen tuotteista ja kampanjoista, joita Ryhmä tai sen brändit tarjoavat;

  • tarjotaksemme räätälöityä mainontaa sivustolla, perustuen vuorovaikutukseesi tai käyttötietoihisi;

  • ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista;

  • täyttääksemme rahanpesun vastaisen lainsäädännön mukaiset velvoitteet ja niihin liittyvät säännöt ja määräykset sekä kaikki muut lait, joita meihin sovelletaan aika ajoin.

Tiedot, joita keräämme sinusta:

  • hallinnoidaksemme sivustoamme ja sisäisiä toimintoja varten, mukaan lukien vianmääritys, data-analyysi, testaus, tutkimus, tilasto- ja kyselytarkoitukset. Tällaiset tiedot kerätään tyypillisesti evästeiden kautta. Lisätietoja evästeistä saat evästekäytännöstämme, joka sisältää myös ohjeet evästeiden käytön estämiseksi;

  • ottaaksemme yhteyttä markkinointitiedottein, tarjotaksemme sinulle tietoa palveluista, bonuksista ja kampanjoista, sekä tietoa brändin tarjoamista tuotteista ja kampanjoista joihin olet rekisteröitynyt, perustuen oikeutettuun etuun tai markkinointitiedottein brändikumppaneista, jos olet antanut suostumuksesi vastaanottaa tällaista materiaalia;

  • suorittaaksemme petosten hallinta- ja riskienhallintatoimia, mukaan lukien riskiprofiilin tai riskitilan määrittäminen tilillesi;

  • arvioidaksemme käyttäytymistäsi ja käytösmalleja sivustolla, jota käytetään auttamaan yksityiskohtaisen asiakasprofiilin rakentamisessa sinusta eri aihealueilla, mukaan lukien mutta ei rajoittuen:

  • Bonusten väärinkäyttäjien rekisterin luominen Yhtiön toimesta ja henkilöiden, jotka ovat tässä rekisterissä, sulkeminen pois tulevista kampanjoista tai jopa palveluiden käytön estäminen. Tämä sisältää muiden petosten ja petollisen käyttäytymisen analysoinnin.

  • Valvomme ja tarkistamme myös pelitilin tapahtumiasi ja käyttäytymistäsi vastuullisen pelaamisen syistä varmistaen, että vuorovaikutuksesi kanssamme pysyy hauskana ja viihdyttävänä, eikä vaarallisena sinulle. Saatamme antaa vastuullisen pelaamisen pisteytyksen tilillesi kerättyjen tietojen ja vastuullisen pelaamisen kyselylomakkeen perusteella, joka voidaan aika ajoin antaa täytettäväksesi. Arvioinnin seurauksena sinut voidaan merkitä "ongelmapelaajaksi" tai alttiiksi pelaamisen riippuvuuden riskeille.

  • Osana sitoutumistamme estää rahanpesua ja terrorismin rahoitusta, saatamme myös analysoida henkilötietojasi ja vertailla niitä kolmannen osapuolen tietolähteisiin, rakentaa sinusta AML-profiilin ja antaa riskiluokituksen tilillesi antamiesi tietojen ja kerättyjen tietojen perusteella. Pidämme myös rekisteriä kaikista korkean riskin asiakkaista rahanpesun vastaiseen näkökulmaan nojautuen.

Huomaathan, että näitä tarkoituksia varten käytämme osittain profilointia, jossa lopullisen päätöksen tekee ihminen, mutta profiloinnin logiikkaa ja tietoja ei voida paljastaa, koska se mahdollistaisi asiakkaiden kiertää näitä kontrollimekanismeja, jotka on suunniteltu suojaamaan liiketoimintaamme ja noudattamaan lakisääteisiä velvoitteita.

  • parantaaksemme sivustoamme varmistaaksemme, että sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi;

  • salliaksemme osallistumisesi interaktiivisiin palvelumuotoihimme valitsessasi tehdä niin;

  • osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena ja suojattuna;

  • mitataksemme tai ymmärtääksemme mainonnan tehokkuutta, jota tarjoamme sinulle ja muille, ja tuottaaksemme sinulle relevantteja kampanjoita;

  • tehdäksemme sinulle ehdotuksia ja suosituksia tuotteistamme.

  • Saatamme myös kerätä, käyttää ja jakaa koottuja tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Kootut tiedot voivat olla johdettuja henkilötiedoistasi, mutta niitä ei lain mukaan pidetä henkilötietoina, koska ne eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi. Saatamme esimerkiksi koota käyttötietojasi laskeaksemme tietyn verkkosivuston ominaisuuden käyttäjäprosentin. Mikäli kuitenkin yhdistämme tai liitämme koottuja tietoja henkilötietoihisi, niin että niistä voi suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Tiedot, jotka saamme muista lähteistä

Yhdistämme nämä tiedot sinulta saatuihin ja keräämiimme tietoihin. Käytämme näitä tietoja ja yhdistettyjä tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin (riippuen vastaanottamiemme tietojen tyypeistä). Muut lähteet sisältävät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ikävarmennustyökaluille, henkilöllisyyden tai osoitteen varmennuspalvelut, sääntelijät tai tahot, jotka pitävät keskitettyjä ongelmapelaajien tietokantoja, PEP- ja sanktiohakuja tarjoavat tahot ja muut vastaavat tarjoajat, joiden kanssa saatamme ajoittain solmia sopimuksia. Saatamme myös saada sinusta tietoja, jotka on kerätty muilta Ryhmän operoimilta sivustoilta, mikä auttaa meitä tarjoamaan sinulle paremman palvelun tai estämään bonusväärinkäyttäjiä ja ongelmapelaajia käyttämästä palveluitamme.

Henkilötietojen käsittelyn laillinen perusta

Olemme alla olevassa taulukossa kuvanneet kaikki tavat, joilla suunnittelemme käyttävämme henkilötietojasi, ja mihin laillisiin perusteisiin nojaamme tehdessämme niin. Olemme myös määrittäneet oikeutetut etumme niiden ollessa tarpeellisia. Koskien henkilötietojen käsittelyä laillisen velvoitteen perusteella, viittaamme Euroopan parlamentin ja neuvoston antaman rahanpesun vastaisen direktiivin (EU) 2015/849 ja Maltan pelilain (Cap 583) säännöksiin.


Kerätyt tiedot:

Tunnistetiedot: Tämä sisältää koko nimesi, sähköpostisi, valitun käyttäjänimen, syntymäpäivän ja sukupuolen.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot jaetaan rekisteröinnin yhteydessä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Asiakkaan tunnistaminen ja ainutlaatuisen asiakasprofiilin luominen.
  2. Asiakkaan vahvistaminen rahanpesun estämiseksi (AML).
  3. Asiakkaan tunnistaminen yhteydenoton yhteydessä.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano.
  2. Lakisääteinen velvoite.

Yhteystiedot: Tämä sisältää sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi, Skypen tai minkä tahansa muun käytettävissä olevan viestintävälineen.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot pyydetään rekisteröinnin ja/tai Know Your Customer (KYC) -menettelyn yhteydessä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Asiakkaan tunnistaminen ja ainutlaatuisen asiakasprofiilin luominen.
  2. Yhteydenotto asiakkaisiin tukitarkoituksissa.
  3. Brändin markkinointimateriaalin jakelu.
  4. Markkinointimateriaalin jakelu muista ryhmän brändeistä.
  5. Pelaajan henkilöllisyyden varmistaminen.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano
  2. Oikeutettu etu
  3. Suostumus
  4. Lakisääteinen velvoite

Vahvistustarkoituksiin tarvittavat tiedot: Tämä sisältää henkilöllisyysasiakirjasi, osoitetodistuksen ja mahdollisesti varojen ja varallisuuden lähteen.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä asiakirjat on ladattava pelaajaprofiiliin pyynnöstämme, ja niitä voidaan pyytää joko verkkosivuston ponnahdusikkunan tai sähköpostin välityksellä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Pelaajan henkilöllisyyden varmistaminen.
  2. Rahanpesun vastaisten lakien (AML) noudattaminen.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  • Lakisääteinen velvoite

Taloudelliset tiedot: Tämä sisältää taloudelliset tiedot, jotka liittyvät valitsemiisi talletus- ja kotiutusmenetelmiin, kuten pankkitiedot ja maksukorttitiedot.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot kerätään talletuksen tai kotiutuksen yhteydessä pelaajatilille, ja niitä voidaan kerätä myös sähköpostin, chatin tai puheluiden välityksellä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Tarjotaksemme sinulle palvelua (esim. tallettaa varoja pelaajatilille).
  2. Suorittaaksemme KYC-tarkastuksia (varojen lähde).
  3. Suorittaaksemme kyberrikollisuuden tarkastuksia.
  4. Varmistaaksemme closed loop -käytänteen, eli maksutapojen yhteneväisyyden.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano.
  2. Lakisääteinen velvoite.
  3. Oikeutettu etu.

Maksutapahtumatiedot: Tämä sisältää tiedot maksuista sinulle, ja sinun tekemäsi maksut.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot generoidaan automaattisesti, kun talletuksia ja kotiutuksia tehdään.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Tarjotaksemme sinulle palvelua.
  2. AML-lakien (rahanpesun estäminen) ja pelilisenssivaatimusten noudattaminen.
  3. Seurataksemme toimintaasi sosiaaliseen vastuuteemme nojautuen.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano.
  2. Lakisääteinen velvoite.

Pelitiedot: Tämä sisältää tiedot peleistä, joita pelaat verkkosivustollamme.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot generoidaan automaattisesti pelaamisen yhteydessä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Tarjotaksemme sinulle palvelua.
  2. Etäpelaamista koskevien lakien noudattaminen.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano.
  2. Lakisääteinen velvoite.

Tiedot viestinnästäsi kanssamme: Tämä sisältää tiedot sähköpostiviestinnästä, live-chat-keskusteluista ja puhelutallenteista dokumentointitarkoituksiin.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot kerätään sähköpostin, live-chatin tai puheluiden välityksellä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Tarjotaksemme sinulle palvelun (esim. asiakaskyselyihin vastaaminen).
  2. Hallitaksemme riskejä, hankkiaksemme ammattineuvoja tai perustamme ja puolustamme oikeudellisia vaatimuksiamme.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Sopimuksen täytäntöönpano.
  2. Oikeutettu etu.

Profiilitiedot: Tämä sisältää tiedot pelitottumuksistasi ja -mieltymyksistäsi.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot generoidaan automaattisesti pelatessasi tai käyttämällä evästeitä mieltymysten kirjaamiseen.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Palvelun parantaminen kootussa ja anonymisoidussa muodossa.
  2. Personoidumman käyttäjäkokemuksen tarjoaminen.
  3. Segmentointiin AML- ja sosiaalisen vastuun toimenpiteiden muodossa.
  4. Kohdennettu markkinointi.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Oikeutettu etu (anonymisoidut tiedot eivät ole enää henkilötietoja).
  2. Suostumus.
  3. Lakisääteinen velvoite.

Vastuullisen pelaamisen tiedot: Tämä tieto kerätään itsearviointitesteillä.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Vastuullisen pelaamisen profilointi.
  2. Pelitoiminnan tunnistaminen ja tutkiminen vastuullisen pelaamisen tarkoitusperiin nojautuen.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Lakisääteinen velvoite.
  2. Oikeutettu etu.

Tekniset tiedot: Tämä sisältää IP-osoitteesi, kirjautumistiedot, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykkeen asetukset ja sijainnin, käyttöjärjestelmän ja alustan.

Käyttötiedot: Tämä sisältää tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme.

Evästetiedot: Katso Evästekäytännöstämme lisätietoja siitä, miten keräämme evästetietosi ja mihin tarkoituksiin.

Keräyksen tarkoitus:

  1. Varmistamme, että asiakas ei ole rajoitetusta tai korkean riskin maasta.
  2. Tarkistamme, että asiakkaat eivät käytä proxyjä tai VPN-järjestelmää, jotta voimme estää bonusten väärinkäytön tai petokset.
  3. Parannamme verkkosivuston toimivuutta, vianmääritystä teknisissä ongelmissa ja luomme lisää tuotteita eri alustoille.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  1. Lakisääteinen velvoite.
  2. Oikeutettu etu.

Oma RTP-tieto: Tämä sisältää voittokierrosten määrän (%), kierrosten kokonaismäärän, yleisen tilisi toteutuneen palautusprosentin (RTP), oman RTP-luvun verrattuna pelien RTP-lukuun, ja suurimman voiton tietyissä peleissä sekä panoksen, jolla voitto saavutettiin.

Kuinka keräämme tietosi? Nämä tiedot generoidaan automaattisesti pelatessasi.

Keräyksen tarkoitus:

  • Varmistamme, että noudatamme kaikkia RTP:tä koskevia vaatimuksia.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta:

  • Lakisääteinen velvoite.

Evästetiedot: Lisätietoja siitä, miten ja mihin tarkoituksiin keräämme evästetietojasi löydät Evästekäytännöstämme.


Tietojen jakaminen

Palvelumme luonteen vuoksi, jotta voimme käsitellä tietojasi yllä kuvatun tietosuojakäytännön mukaisesti, saatamme joutua jakamaan henkilökohtaisia tietojasi luotettujen kolmansien osapuolten kanssa. Nämä kolmannet osapuolet voivat olla:

  • Ryhmän jäsenet, jotka tarvitsevat pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi tarjotakseen pyytämäsi palvelut. Meiltä saamasi ja keräämämme tiedot voidaan jakaa Ryhmän jäsenten kanssa, ja he voivat käyttää näitä tietoja petosten ja bonusten väärinkäytön estämiseen, rahanpesun estämiseen (AML) ja vastuullisen pelaamisen syihin ryhmän lakisääteisten velvoitteiden ja liiketoiminnan oikeutettujen etujen täyttämiseksi;

  • Kaikki Ryhmän jäsenet, jotta muut Ryhmän yksiköt voivat ottaa sinuun yhteyttä tuotteitaan ja palveluitaan koskevilla tiedoilla, jos olet antanut suostumuksesi vastaanottaa suoramarkkinointia Ryhmän muilta sivustoilta.

  • Yhtiön työntekijät, erityisesti tietosuojavastaava, AML-vastaava, maksu- ja petosanalyytikot, asiakaspalveluedustajat, asiakkuuksien hallintatiimin jäsenet, VIP-pelaajamanagerit sekä muut valitut työntekijät, joilla on myös pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi suorittaakseen tehtävänsä ja tarjotakseen sinulle apua sekä pyydetyt palvelut.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilökohtaisiin tietoihin tai jotka osallistuvat niiden käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset (NDA) kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellisuutta.

  • Pelitarjoajat – joskus pelien tarjoajamme saattavat tarvita pääsyn valittuihin tietoelementteihin (kuten käyttäjänimeen ja IP-osoitteeseen) tarjotakseen meille pelejä, joita pelaat verkkosivustollamme. Katso heidän tietosuojailmoituksensa käymällä pelitarjoajan verkkosivustolla;

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Tämä käytäntö löytyy täältä.

  • Maksupalveluntarjoajat ja niihin liittyvät palveluntarjoajat – samalla tavalla voimme jakaa osan henkilökohtaisista tiedoistasi maksupalveluntarjoajien kanssa, joita käytät maksujen tekemiseen ja vastaanottamiseen verkkosivustollamme. Katso heidän tietosuojailmoituksensa käymällä käyttämäsi maksupalveluntarjoajan verkkosivustolla;

Mikäli verkkosivuston tarvitsee jakaa tietoja maksunkäsittelijöidensä kanssa maksutapahtumien helpottamiseksi niiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. (Erityisesti useimmat pankkikorttitapahtumat käsitellään Trustlyn toimesta, jonka tietosuojakäytäntö koskee näitä tapahtumia. Tapahtumia voivat käsitellä myös Bambora tai Paysafe);

  • Markkinointikumppanit - Kun annat meille suostumuksesi lähettää sinulle markkinointi- ja kampanjamateriaalia, voimme jakaa yhteystietosi (kuten sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi) markkinointikumppaneidemme kanssa, jotka huolehtivat kaiken markkinointimateriaalimme lähettämisestä sinulle, mukaan lukien promootio-sähköpostit ja tekstiviestit, suoramainonta ja joskus myös puhelut sinulle.

  • Valtion viranomaiset tai sääntelyelimet - Saatamme tarvittaessa tai lain sallimana antaa henkilökohtaisia tietojasi lainvalvontaviranomaisille, valtion virastoille, sääntelyelimille, tuomioistuimille tai muille julkisille viranomaisille. Saatamme kiistää tällaiset vaatimukset, jos uskomme, että pyynnöt ovat suhteettomia, epämääräisiä tai vailla asianmukaista valtuutusta, mutta emme lupaa kiistää kaikkia vaatimuksia;

  • Asiakasviestintäohjelmisto – käytämme kolmannen osapuolen ohjelmistoa auttaaksemme meitä viestimään kanssasi. Tämä ohjelmisto mahdollistaa meille sähköpostien lähettämisen ja live-chatin kanssasi aina, kun sinulla on kysyttävää;

  • AML- ja petostentorjuntatyökalut, iän ja henkilöllisyyden varmennustustyökalujen toimittajat sekä muut toimittajat, jotka voivat yleisesti tarkistaa Know Your Client (KYC) -tiedot – voimme käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa suorittaaksemme tiettyjä AML- ja petostarkistuksia, jotka ovat tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi tässä suhteessa.

  • Edellä mainittujen lisäksi voimme myös luovuttaa henkilötietoja, jos hankimme uusia liiketoimintoja. Jos Yhtiö käy läpi muutoksia rakenteessaan, kuten fuusio, toisen yhtiön hankinta tai osittainen hankinta, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisällytetään myyntiin tai siirtoon. Ilmoitamme osana käytäntöämme pelaajillemme sähköpostitse ennen tällaisten henkilötietojen siirron toteuttamista.

  • Valitut kolmannet osapuolet, joilla on tietojenkäsittelysopimus kanssamme, joka takaa henkilötietojesi suojaamisen, mukaan lukien:

  • Asianajajiemme, neuvonantajiemme, konsulttiemme kanssa, joita voimme aika ajoin palkata hallitsemaan riskejä, saamaan ammatillista neuvontaa tai perustamaan ja puolustamaan oikeudellisia vaatimuksiamme, olipa kyseessä oikeudenkäynti tai tuomioistuimen ulkopuolinen menettely. Tämä voi edellyttää pääsyä henkilötietoihin;

  • Valtion virastojen, sääntelyviranomaisten kanssa, jotka rekisteröivät ongelmapelaajat tai mihin tahansa muuhun vastuullisen pelaamisen tarkoitukseen.

  • Minkä tahansa yrityksen, valtion viraston, sääntelyviranomaisen kanssa, joka ylläpitää rekisteriä tai tietokantaa, jonka tavoitteena on estää rikollisuus, rahanpesu tai terrorismin ja joukkotuhoaseiden rahoittaminen.

Varmistamme aina, että jokainen kolmas osapuoli, jolla on pääsy henkilötietoihisi, on velvollinen kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä laillisesti ja aina tietosuojakäytäntömme sekä tiukkojen käyttäytymissääntöjen mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolten palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa. Näiden kolmansien osapuolten (joita kutsutaan myös "tietojenkäsittelijöiksi") suorittama käsittely tapahtuu yksinomaan tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti tietojenkäsittelijänä ja puolestamme, ja tällaiset kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain siinä määrin kuin me itse olemme oikeutettuja. Lisäksi kaikissa tapauksissa pyrimme varmistamaan, ettemme jaa enempää tietoja kuin on tarpeen, jotta palveluntarjoajat voivat suorittaa käsittelytoimet ohjeidemme mukaisesti.

Henkilötietojen siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Meidän tai palveluntarjoajiemme voi olla tarpeen siirtää henkilötietojasi Euroopan unionin (EU), Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueiden ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisiin maihin tarjotaksemme sinulle palveluitamme tai tehdäksemme yhteistyötä palveluntarjoajien ja tietojenkäsittelijöiden kanssa. Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti olemme kuitenkin velvollisia varmistamaan henkilötietojesi suojan näiden siirtojen aikana.

Tämä siirto voi olla tarpeen tarjotaksemme sinulle palveluitamme, kuten:

a) Panostusten ja maksutapahtumien käsittely;
b) Pelipalveluiden ja muiden sivustoltamme hakemiesi oheispalveluiden tarjoaminen;
c) Tarvittavien vahvistustapahtumien tunnistaminen ja suorittaminen;

Taataksemme riittävän suojan henkilötiedoillesi siirtojen aikana kolmansiin maihin, toteutamme asianmukaiset suojatoimenpiteet, kuten Euroopan komission vakiosopimuslausekkeet tietosuojaa varten. Lisäksi teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaaksemme, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön sekä kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Käyttämällä palveluitamme ja vierailemalla verkkosivustollamme hyväksyt mahdollisen henkilötietojesi siirron kolmansiin maihin ja näiden suojatoimenpiteiden toteuttamisen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita näistä siirroista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden keräämistarkoitusten kannalta. Näihin tarkoituksiin voi sisältyä kaikkien lakisääteisten, kirjanpidollisten tai raportointivaatimusten täyttäminen.

Määrittäessämme tietojesi soveltuvaa säilytysaikaa otamme huomioon useita tekijöitä, kuten ne tarkoitukset, joita varten keräämme ja käsittelemme tietoja, sovellettavat lait ja/tai meihin kohdistuvat sääntelyvaatimukset, henkilötietojen luonteen ja arkaluonteisuuden sekä mahdolliset riskit, jotka liittyvät tietojen luvattomaan käyttöön tai paljastamiseen.

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, sekä sinä että kasino voitte päättää sulkea pelaajatilisi milloin tahansa. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi lain edellyttämän ajan. Näitä tietoja käytetään vain, jos toimivaltaiset viranomaiset niitä vaativat esimerkiksi talous- ja verotietojen, petosten, rahanpesun tai muiden laittomien toimien tutkimusten yhteydessä.

Voimme myös säilyttää anonymisoituja johdannaisia tiedoistasi parantaaksemme sisältöämme ja markkinointiviestintäämme, kun automaattisia päätöksentekoprosesseja ei ole käytössä.

Huomaa, että EU:n lisensoitujen pelijurisdiktioiden rahanpesun vastaisen sääntelyn vuoksi olemme velvollisia säilyttämään rekisteröinnin yhteydessä annettuja pelaajien henkilötietoja ja kaikkia toimintakauden aikana annettuja tietoja vähintään viisi (5) vuotta viimeisestä pelaajatapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Tästä syystä poistopyyntöjä ennen tämän ajanjakson umpeutumista ei voida hyväksyä.

Oikeutesi

Tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle rekisteröitynä tiettyjä oikeuksia tietyissä olosuhteissa. Lain mukaisesti sinulla on oikeus:

  • Pyytää pääsyä henkilötietoihisi – Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta;

  • Pyytää henkilötietojesi oikaisua – Tämä tarkoittaa, että jos meillä on sinusta epätäydellisiä tai virheellisiä henkilötietoja, sinulla on oikeus saada ne korjatuiksi. Huomaathan kuitenkin, että saatamme tarvita todisteita ja dokumentteja (kuten henkilöllisyystodistusta tai osoitetodistusta) pyyntösi suorittamiseksi. Pyyntö voidaan hylätä lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi;

  • Pyytää henkilötietojesi poistamista – Tämä tarkoittaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole enää oikeudellista perustetta jatkaa niiden käsittelyä tai säilyttämistä. Huomaathan, että tämä oikeus ei ole ehdoton – tämä tarkoittaa, että emme voi täyttää pyyntöäsi, mikäli meillä on lakisääteinen velvoite säilyttää tiedot tai jos meillä on syy, että tietojen säilyttäminen on tarpeen puolustaaksemme itseämme oikeudellisessa riidassa;

  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun käsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme (tai kolmannen osapuolen etuihin) ja tunnet, että tietojesi käsittely tällä tavalla vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissakin tapauksissa saatamme voida osoittaa, että meillä on pakottavat oikeutetut perusteet käsitellä tietojasi, jotka voivat ohittaa oikeutesi ja vapautesi. Voit esittää vastalauseesi henkilötietojesi käsittelyyn yllä mainittujen yrityksen oikeutettujen etujen perusteella ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;

  • Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista – Voit pyytää meitä tilapäisesti keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn yhdessä seuraavista tapauksista: (a) kun haluat, että tarkistamme tietojen paikkansapitävyyden, (b) kun tietojesi käyttö on lainvastaista, mutta et halua, että poistamme ne, (c) kun tarvitset meidän säilyttävän tietojasi, vaikka emme enää tarvitse niitä, jotta voit perustaa, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia, tai (d) kun olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ylivoimaisia oikeutettuja perusteita niiden käyttämiselle;

  • Pyytää henkilötietojesi siirtämistä (eli tietojen siirrettävyyttä) – Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä antamaan sinulle tietyt tiedot, joita käsittelemme sinusta, jotta voit siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus koskee vain tietoja, jotka on hankittu automatisoiduin keinoin ja joiden käyttöön olet alun perin antanut suostumuksesi, tai kun olemme käyttäneet tietoja täyttääksemme sopimusvelvoitteemme kanssasi;

  • Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun käsittely perustuu suostumukseesi – Suostumuksen peruuttaminen tai poisjääminen ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen, jonka olemme suorittaneet siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi. Suostumuksen peruuttaminen tarkoittaa, että jatkossa et enää halua meidän käsittelevän tietojasi tällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että et ehkä enää suostu siihen, että tarjoamme sinulle tiettyjä palveluita (kuten markkinointia). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivuston tilisi profiiliasetuksissa;

  • Tehdä valitus valvontaviranomaiselle;

Oikeuksiesi käyttämiseksi kuten edellä on kuvattu, saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi. Tämä on turvallisuustoimenpide varmistaaksemme, että henkilö, jolle luovutamme henkilötietosi, olet todella sinä.

Teemme parhaamme vastataksemme kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön jättämisestä. Jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä tietyn ajanjakson aikana, vastaaminen voi kestää hieman kauemmin. Tällöin ilmoitamme sinulle tästä ajan pidentymisestä.

Automaattinen päätöksenteko

Liiketoimintasuhteemme perustamisessa ja toteuttamisessa emme yleensä käytä täysin automatisoitua päätöksentekoa. Mikäli käytämme tätä menettelyä yksittäisissä tapauksissa, ilmoitamme sinulle tästä erikseen, jos se on laillinen vaatimus.

Tietojesi turvallisuus

Tunnustamme täten, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi pelaajatilisi hallinnoinnin tarkoituksiin, olemme sidottuja tiukkoihin henkilötietojen suojaa koskeviin lakisääteisiin määräyksiin.

Pyrimme siten suojaamaan henkilökohtaiset tietosi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen, sovellettavien määräysten ja nykyaikaisen tekniikan mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisia palveluita pelaajille ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki meille toimittamasi tiedot pysyvät turvassa.

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet estääksemme henkilötietojesi tahattoman menetyksen, käytön tai luvattoman pääsyn, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi niille työntekijöille, toimijoille, urakoitsijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoiminnallinen tarve tietää nämä tiedot.

Pelaajatilejä voidaan käyttää vain pelaajan ainutlaatuisella tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksivaiheisen todennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa kirjautumistietojesi luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja varmistamisesta, ettei niitä pääse käyttämään toinen henkilö.

Maksupalveluntarjoajat

Tekijänoikeudet © 2024 Dreamz.com on N1 Interactive Ltd:n operoima ja hallinnoima, Maltan lakien alaisuudessa perustettu yritys. Rekisterinumero on C 81457 ja rekisteröity osoite 206, Wisely House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta. Dreamz.com on lisensoitu ja säännelty Maltan peliviranomaisen lisensseillä: MGA/B2C/394/2017 (myönnetty 01/08/2018). Uhkapelit voivat aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti. Dreamz.com hyväksyy vain 18 vuotta täyttäneitä pelaajia.

min: 20 €, max: 10000 €

Painamalla 'Talleta & Pelaa' hyväksyt Säännöt & ehdot
21:36